Projekti: 2018-2019.

home_webdesign_slide2_bg
2017-2018.
28

2018-2019.


BIPS Hab za Premijum Hranu pruža podršku proizvođačima visokokvalitetne hrane iz Srbije koji su već prisutni ili imaju potencijal za ulazak na domaće i strano tržište. Omladinski Edukativni Centar je kao jedno od preduzeća koja imaju veliki potencijal za napredak postalo deo ovog programa.

Organizatoru su o projektu istakli: “Naša misija je da domaćim kompanijama pomognemo da unaprede svoje proizvode kako bi bolje odgovorili na trendove na tržištu, potražnju, zahteve kupaca i plasiraju ih na odgovarajuće tržište.”

Program se odnosi na hranu iz sledećih kategorija: zdrave grickalice, namazi na bazi povrća, barovi, prirodna funkcionalna hrana, hrana za decu, proizvodi bogati proteinima na bazi bilja, organska i bio-hrana.

Na pitanje šta projekat nudi učesnicima, organizatori su rekli:

,,Svim izabranim korisnicima BIPS Hab za Premijum Hranu će, u okviru Programa, obezbediti svu ekspertsku pomoć i podršku u četiri ključne oblasti razvoja proizvoda i poslovanja:

  • Unapređenje tehnologije proizvodnje;
  • Unapređenje dizajna pakovanja i etikete;
  • Podršku za ulazak na domaće i inostrano tržište kroz posredovanje sa velikim maloprodajnim lancima, HoReCa, on-line kanalima i izvoznim kompanijama;
  • Pristup izvorima finansiranja za unapređenje poslovanja.”

Program Dizajn hab za premijum hranu finansiran je od strane USAID-ovog Projekta za konkurentnu privredu.